Clair de Lune
Clair De Lune

Sjećate se foruma La Tua Cantante?Ako da,ovo je njegova bolja verzija.La Tua Cantante je imao 250 članova i preko 3o ooo postova.No,propao je te je zbrisan.No,mi ga opet dižemo na noge!Ovaj Twilight forum ima sve ono što i drugi Twilight forumi imaju,ali ovaj ima i-toplinu.Imamo igricu,novosti,off dio,zabavu.Razna takmičenja za pisanje pjesama,crtanje,razne nagrade.Dodjite i zabavite se!Svojom registracijom bi ste nam jako pomogli u podizanju ovog foruma na noge.Hvala unaprijed.


CDL ekipa.

You are not connected. Please login or register

TERET SLAVE: Robert teško vjeruje ljudima

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1 TERET SLAVE: Robert teško vjeruje ljudima on sub lip 18, 2011 8:43 am

*Juliett*

*Juliett*
~Rosalie Hale Black Mod~
~Rosalie Hale Black Mod~

Robert Pattinson, planetarno popularan glumac iz filmske sage 'Sumrak', kaže da mu je sada, kada je slavan, jako teško vjerovati ljudima
Dodaje da je sa slavom došla i vječita dvojba oko toga tko mu zaista želi biti prijatelj, a tko mu se ulaguje zbog drugih interesa.

'Nedostaje mi upoznavanje drugih ljudi. Vjerojatno je čudno da to kaže jedan glumac, ali ja govorim o istinskom upoznavanju. Sada se uvijek pitam mogu li zaista vjerovati nekome i upravo zbog toga većina je mojih poznanstava jako površna', rekao je Pattinson.

Uz to je dodao: 'Kada ste slavni, morate platiti cijenu za to. Zbog slave u 'Sumraku' sigurno ću sljedećih deset godina morati dokazivati da sam nešto više od vampira Edwarda.'

Korisnički profil

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.