Clair de Lune
Clair De Lune

Sjećate se foruma La Tua Cantante?Ako da,ovo je njegova bolja verzija.La Tua Cantante je imao 250 članova i preko 3o ooo postova.No,propao je te je zbrisan.No,mi ga opet dižemo na noge!Ovaj Twilight forum ima sve ono što i drugi Twilight forumi imaju,ali ovaj ima i-toplinu.Imamo igricu,novosti,off dio,zabavu.Razna takmičenja za pisanje pjesama,crtanje,razne nagrade.Dodjite i zabavite se!Svojom registracijom bi ste nam jako pomogli u podizanju ovog foruma na noge.Hvala unaprijed.


CDL ekipa.

You are not connected. Please login or register

TWILIGHT ZVEZDA Taylor Lautner priča o Jacobu Black-u

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

*Juliett*

*Juliett*
~Rosalie Hale Black Mod~
~Rosalie Hale Black Mod~Twilight zvezda Taylor Lautner je priznao da oseća "sažaljenje" prema svom liku Jacobu Black-u jer je on tako zaljubljen.Glumac, koji igra vukodlaka koji je zaluđen za Bellu Swan u vampirskom serijalu, otkrio je da on razume odakle njegov lik dolazi.
Ovaj 18 - godišnjak kaže: “Kada sam pročitao knjige, osetio sam sažaljenje prema Jacobu. On je tako zaljubljen.”
”Postoji trenutak kada on prisiljava Bellu da ga poljubi, a ona pokušava da pobegne i ona se u jednom trenutku ukočila... to postaje stvarno teško. Ne postoji ništa više nego što on želi da bude sa njom, ali on to ne može.”~"Svi ćemo se smijati pozlaćenim leptirima"~


~"Ti siloviti užici imaju silovite svršetke
i umiru u svom slavlju kao vatra i puščani prah
što se u poljupcu nište."~
Korisnički profil

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.