Clair de Lune
Clair De Lune

Sjećate se foruma La Tua Cantante?Ako da,ovo je njegova bolja verzija.La Tua Cantante je imao 250 članova i preko 3o ooo postova.No,propao je te je zbrisan.No,mi ga opet dižemo na noge!Ovaj Twilight forum ima sve ono što i drugi Twilight forumi imaju,ali ovaj ima i-toplinu.Imamo igricu,novosti,off dio,zabavu.Razna takmičenja za pisanje pjesama,crtanje,razne nagrade.Dodjite i zabavite se!Svojom registracijom bi ste nam jako pomogli u podizanju ovog foruma na noge.Hvala unaprijed.


CDL ekipa.

You are not connected. Please login or register

VODA ZA SLONOVE' Zaštitari životinja pozivaju na bojkot Robertovog filma

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

*Juliett*

*Juliett*
~Rosalie Hale Black Mod~
~Rosalie Hale Black Mod~
Organizacija za zaštitu životinja Animal Defenders International poziva sve da ne gledaju novi film Roberta Pattinsona, 'Voda za slonove' jer je slonica Tai koja glumi u filmu, mučena kako bi naučila što se od nje tražilo
Naime, slonica Tai, koja se u filmu zove Rosie, morala je za ovaj film naučiti nove trikove. Zbog toga su je dreseri mučili palicama s električnim naponom, za što postoje i snimke. Također, prilikom dresiranja uz elektrošokove udarali su je zašiljenim palicama.

Ovo nije slučaj samo s Tai već s mnogo drugih slonova koji se koriste u filmskoj industriji te cirkusima.

Slonica Tai ima 42 godine i ovo joj nije prva uloga jer je već glumila u 'Operacija slon' te 'Veće od stvarnosti'.

Producenti 'Vode za slonove' odbacuju sve optužbe i kažu kako se prema slonici odnosilo na najbolji mogući način. No ipak je pitanje kako je slonica naučila glumiti. Praksa poučavanja slonova raznim trikovima vrlo je okrutna i nije nimalo romantična poput ljubavne priče između Roberta Pattinsona i Reese Witherspoon.

Korisnički profil

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.