Clair de Lune
Clair De Lune

Sjećate se foruma La Tua Cantante?Ako da,ovo je njegova bolja verzija.La Tua Cantante je imao 250 članova i preko 3o ooo postova.No,propao je te je zbrisan.No,mi ga opet dižemo na noge!Ovaj Twilight forum ima sve ono što i drugi Twilight forumi imaju,ali ovaj ima i-toplinu.Imamo igricu,novosti,off dio,zabavu.Razna takmičenja za pisanje pjesama,crtanje,razne nagrade.Dodjite i zabavite se!Svojom registracijom bi ste nam jako pomogli u podizanju ovog foruma na noge.Hvala unaprijed.


CDL ekipa.

You are not connected. Please login or register

'TRAČER' PROTIV 'SUMRAKA' Penn Badgley oteo Robu ulogu

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

*Juliett*

*Juliett*
~Rosalie Hale Black Mod~
~Rosalie Hale Black Mod~

Zvijezda 'Tračerice', Penn Badgley, glumit će u filmu o Jeffu Buckleyu, tragično preminulom američkom pjevaču, a ulogu je oteo slavnom Robertu Pattinsonu
Producenti filma su tražili glumca koji zna svirati gitaru i pjevati, a iako je i Rob prilično dobar u tome, vjeruje se kako je Penn dobio ulogu zbog svog glasa koji je jako sličan Jeffovom.

'Penn je oduševljen s ulogom i gleda na film kao priliku života', izjavio je neimenovani izvor.

Roba je pak prilično jako pogodilo odbijanje, a čak je i Jeffova majka izjavila kako misli da bi Rob bio izvrstan odabir za film.

Jeff Buckley se tragično utopio 1997. plivajući u rijeci Mississippi u odjeći.~"Svi ćemo se smijati pozlaćenim leptirima"~


~"Ti siloviti užici imaju silovite svršetke
i umiru u svom slavlju kao vatra i puščani prah
što se u poljupcu nište."~
Korisnički profil

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.